Over Edwin

Een korte geschiedenis

Podgorica Montenegro.

Na de basisschool in Montenegro afgerond te hebben, wist Edwin dat zijn passie in het kappersvak lag. Na het succesvol doorlopen van de kappersopleiding begon dan ook het echte werk. Edwin heeft in Montenegro voor verschillende kapsalons gewerkt, waaronder ‘Modni Studio Zoran’. Dit is een van de bekendste kapsalons in Podgorica; de hoofdstad van Montenegro. Samen met zijn werkgever namen ze deel aan kapperswedstrijden door het hele land en wisten ze prijs na prijs binnen te slepen.

Edwin met in de achtergrond zijn geliefde Podgorica

Een eigen zaak in Geleen.

Eenmaal naar Nederland verhuisd, ging Edwin verder met het uitoefenen van deze passie. Na hier en daar nog voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt in Nederland besluit Edwin dat die toe is aan nog een stapje hoger; een eigen kapsalon. In 2002 wordt deze droom dan eindelijk verwezenlijkt. Hij opent in Geleen de deuren van zijn eigen zaak genaamd: Kapsalon Edwin. Wat begon als een kleine kapsalon, is nu uitgegroeid tot een grote succesvolle kapperszaak.

Kapsalon Edwin te Sittard

Door het toenemende aantal vaste klanten is Kapsalon Edwin toe aan uitbreiding. In 2010 wordt dan ook een Kapsalon Edwin te Sittard geopend met waarborging van de kwaliteit van Kapsalon Edwin te Geleen als doel. Trots op haar vader en zijn passie besluit Edwins oudste dochter ook voor het kappersvak te kiezen. Na het succesvol doorlopen van de kappersopleiding en na het overbrengen van de fijnste kneepjes van het kappersvak van vader op dochter is ook zij klaar voor het echte werk in de kapsalon te Sittard.

Müster & Dikson

Toe aan nog meer exclusiviteit besluit Edwin met zijn oudste dochter het merk Müster & Dikson naar Nederland te halen. Müster & Dikson is een kwalitatief Italiaans kappersmerk met alle benodigdheden voor een kapsalon. Al onze behandelingen worden dan ook met dit merk uitgevoerd. Naast het knippen en verven kunt u bij ons ook terecht voor haarproducten en haarverlening door middel van haar-extensions. Door interne en externe opleidingen blijven onze medewerkers optimaal op de hoogte, daardoor bent u bij Kapsalon Edwin aan het juiste adres voor de nieuwste trends en technieken. Natuurlijk luisteren wij naar uw wensen, adviseren wij u en proberen wij zo een kapsel te creëren dat perfect bij u past.

Kapsalon Edwin is een gezellige kapsalon voor man en vrouw, jong en oud, waar een kopje koffie of thee altijd klaar staat. Waar niet alleen de kwaliteit belangrijk is maar ook het contact met de klanten. Edwin en zijn team staan altijd voor u klaar!